CSC 1599 Șelimbăr se deplasează la Călărași pentru partida cu Dunărea și speră să obțină primul succes din 2022! Gruparea noastră va juca sâmbătă pe stadionul ”Ion Comșa” din Călărași, contra unei echipe aflată în plin proces de reorganizare și de pregătire a sezonului următor de Liga a III-a, echipă care a tras în acest sezon ambiția de a se prezenta pe prima scenă fotbalistică a țării.

După o pauză de o săptămână cauzată de meciurile echipei naționale, timp în care antrenorul echipei noastre, Eugen Beza, a pus la punct detaliile ofensive, fotbaliștii noștri pornesc ca favoriți în meciul de sâmbătă, iar acest lucru se reflectă și în declarațiile oferite de George Monea și Lucian Buzan.

”Ne așteaptă o partidă grea, chiar dacă cei de la Călărași sunt retrogradați din câte știu. Mergem acolo să câștigăm, acest meci este un nou început, nu am făcut multe puncte, nu prea avem victorii și sperăm că de sâmbătă să fie un nou început”, a declarat Lucian Buzan.

De partea cealaltă, George Monea și el plin de optimism spune că a sosit momentul primului succeș al ”călăreților roșii”.

”A sosit momentul să câștigăm, suntem într-o perioadă un pic mai dificilă, sperăm să înscriem cât mai multe goluri, să ne descătușăm și să luăm cele trei puncte”, a declarat George Monea, înaintea meciului cu Dunărea Călărași.

Lucian Buzan: ”Nu e un blocaj, dar cu siguranță o să vină și victoriile”

Sosit în această iarnă la CSC 1599 Șelimbăr, Lucian Buzan are încredere deplină că echipa pentru care evoluează se va întoarce cu toate cele trei puncte puse în joc în meciul cu Dunărea Călărași, acesta a vorbit și despre faptul că echipa nu a marcat deloc în 2022.

”Nu e neapărat un blocaj, pur și simplu nu am reușit să marcăm și meciul trecut am avut ocazii bune, pur și simplu mingea nu a intrat, cred că vom putea vorbi și de neșansă, dar cu siguranță în meciurile viitoare o să avem și noroc și o să vină și victoriile”, a mai punctat Lucian Buzan.

Unul dintre jucătorii cu evoluții apreciate în 2022, George Monea, cel care a preluat și banderola de căpitan în absența lui Daniel Tătar speră și el că ”alb-roșii” din Șelimbăr vor reuși să deblocheze tabela și să marcheze pe stadionul ”Ion Comșa”.

”Am avut un început dificil în 2022, am făcut un singur punct, nu am înscris deloc, dar sperăm să câștigăm la Călărași și să obținem cele trei puncte. Nu cred că e vorba de un blocaj, dar trebuie să facem tot posibilul să înscriem și să aducem cele trei puncte acasă”, a mai adăugat George Monea.

Partida de la Călărași va avea loc sâmbătă, 2 Aprilie de la ora 11:00 și va fi tranmsisă în direct pe pagina de Facebook a CSC 1599 Șelimbăr!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *