Fundasșul central împrumutat de CSC 1599 Șelimbăr de la Universitatea Cluj, Tudor Telcean a fost din nou titular sub comanda lui Florin Bratu. Acesta a evolaut 54 de minute după care a fost înlocuit cu viitorul adversar al ”călăreților roșii”, Marius Leca, fotbalist care evoluează pentru Dunărea Călărași.

Reprezentativa U-21 a remizat 2-2 cu naționala similară a Marocului, asta după ce ”tricolorii” au condus cu 1-0. Tudor Telcean a bifat în cele două jocuri de pregătire 144 de minute, fiind folosit pe postul de fundaș dreapta la U-21.

”Am avut un meci foarte greu cu maroc din cauza zilelor puține de refacere după meciul cu Finlanda, a fost un drum lung și climatul este foarte diferit dar ne bucurăm că am reușit să egalăm și nu am pierdut”, a declarat Tudor Telcean, fundașul CSC 1599 Șelimbăr.

Tudor Telcean a sosit în această iarnă la CSC 1599 Șelimbăr și a bifat trei meciuri ca titular la CSC 1599 Șelimbăr, în toate cele trei partide având evoluții apreciate, prestații care l-au determinat pe Florin Bratu să-l convoace.

Alături de Tudor Telcean, la naționala U-21 se află și un membru din staff-ul echipei șelimbărene, este vorba despre kinetoterapeutul echipei noastre, Andrei Bogățan.

Prezent la lot, dar cu gândul la…club

Purtătorul tricoului cu numărul 4, Tudor Telcean, se gândește deja la următorul meci din Liga a II-a contra celor de la Dunărea Călărași, o partidă deloc ușoară, asta chiar dacă adversarul nostru de sâmbătă întâmpină unele probleme.

”E un meci important pentru noi, foarte important pentru moral și poate fi un punct de plecare în obținerea a cât mai multe victorii în meciurile rămase. Mergem acolo cu multă încredere că putem obține 3primele 3 puncte din 2022 și pentru a marca cât mai mult pentru că ne-a lipsit acest lucru până acum”, a mai spus Telcean.

Meciul de sâmbătă va avea loc la Călărași, se va disputa pe stadionul ”Ion Comșa” și va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a CSC 1599 Șelimbăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *