CSC 1599 Șelimbăr a pierdut partida de sâmbătă de la Târgu Jiu cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei a fost marcat de Ciprian Rus din lovitură de la 11 metri! Chiar dacă în conformitate cu desfășurarea ostilităților de pe terenul de joc ar fi fost mult mai echitabil un rezultat de egalitate, ”călăreții roșii” s-au văzut învinși de formația lui Eugen Trică.

Meciul de la Târgu Jiu a început într-un echilibru perfect, dar cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut șelimbărenilor, când Ciocâlteu a primit o minge perfectă de la Yameogo, dar goalkeeper-ul gazdelor Bogdan Eftimie a avea să fie în zi mare, reușind să respingă șutul lui Ciocâlteu.

După pauză elevii lui Eugen Trică au încercat să preseze mai mult la poarta echipei noastre, însă fără rezultate notabile, până în minutul  58 când Ciprian Rus a lovit din lovitură liberă stâlpul din dreapta porții lui Rareș Gal. În minutul 74, Firmin Mubele șutează din unghi, iar portarul Eftimie a respins în corner. Cinci minute mai târziu, același Eftimie respinge incredibil șutul lui Mubele după o acțiune bună purtată de Bogdan Rotar, însă rezultatul ne convenea.

Totul s-a schimbat în minutul 84, când gorjenii primesco lovitură de la 11 metri, asta după ce arbitrul Mircea Ardelean refuzase una pentru șelimbăreni cu câteva secvențe înainte. Ciprian Rus a transformat lovitura de pedeapsă, decizând astfel soarta unui meci în care CSC 1599 Șelimbăr nu a arătat rău deloc.

În urma acestui rezultat echipa noastră va juca în play-out în grupa din care mai fac parte: FK Csikszereda, Metaloglobus, Poli Iași, Poli Timișoara, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila. Programul play-out-ului va fi stabilit luni prin tragere la sorți.

Partida de la Târgu Jiu a fost arbitrată de Mircea Ardelean (Arad); Asistenți: Casian Băla (Arad) și Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj-Napoca); Rezervă: Claudiu Andrei Filip (Craiova); Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca) și Cristian Petrean (Hunedoara).

Iată cele două distribuții

Viitorul Pandurii: Eftimie – Dănescu, Băican, Sveicauskas, Copaci – Core, Falipe Acosta, Vulpe, Al. Dulca – Dodoi, Cip. Rus (cpt.)
Rezerve: Geantă – Misarăș, Ciul, Godja, Stoenac, Mitrică, Vespe, G. Tudoran, Brînzan
Antrenor: Eugen Trică

CS Comunal Șelimbăr: Gal – Monea (cpt.), Yameogo, Tud. Telcean, Arhirii, Cărăruș, Rob. Boboc, R. Crișan, Ciocâlteu, Al. Luca, Ad. Cîrstean
Rezerve: Al. Șerban – Natea, Buzan, Curtean, Hulpușiu, Mubele, Vecerdea, Rotar, Antone
Antrenor: Eugen Beza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *