Echipa noastră mai are de disputat trei partide din acest sezon, iar oficialii clubului șelimbărean alături de primarul Marius Grecu, au hotărât ca meciurile considerate ”acasă” să se desfășoare la Râmnicu Vâlcea, pe stadionul ”Municipal”.

Unul dintre principalele argumente pentru care CSC 1599 Șelimbăr va evolua în județul vecin este dat de deschiderea și suporterul oferit primarul municipiului Râmnicu Vâlcea – Mircia Gutău.

”Am decis să ne mutăm la Râmnicu Vâlcea în primul rând pentru a le putea oferi băieților condiții cât mai bune, însă am ținut cont și de faptul că din comunitatea șelimbăreană fac parte foarte mulți oameni care au venit din județul Vâlcea, cred că sunt cel putin 5000 de persoane care locuiesc în Șelimbăr. Sper ca acestă mutare să fie de bun augur și echipa noastră, a șelimbărenilor, să își îndeplinească obiectivul fixat la încpeutul sezonului și anume, evitarea retrogradări. Am încredere deplină în staff-ull tehnic și în jucători că vor obține rezultate favorabile în play-out așa cum au făcut-o și de-a lungul sezonului regular”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.

Elevii lui Eugen Beza vor juca sâmbătă primul meci pe arena din Râmnicu Vâlcea, contra celor de la Poli Iași, iar accesul spectatorilor va fi gratuit, astfel că iubitorii de fotbal vor putea urmări cele trei partide disputate cu Poli Iași, FK Csikszereda și Dacia Unirea Brăila.

CSC 1599 Șelimbăr mulțumește pentru colaborarea oferită de administrația locală din Avrig până în acest moment!

1 comments on “CSC 1599 Șelimbăr va disputa meciurile de pe propriul teren pe stadionul ”Municipal” din Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *