Lipsită de aportul a patru jucători importanți, Daniel Tătar, Bogdan Vișa, Alexandru Luca (accidentați) și Ion Cărăruș suspendat, CSC 1599 Șelimbăr a debutat cu o remiză în play-out, la primul meci disputat pe stadionul ”Municipal” din Râmnicu Vâlcea. Fotbaliștii antrenați de Eugen Beza au irosit câteva oportunități bune de a marca în prima repriză, însă în actul secund, jucătorii lui Costel Enache au fost la un pas să deschidă scorul dar s-au lovit de Rareș Gal, un portar aflat în zi mare la meciul de cu ieșenii.

S-a încheiat 0-0, la fel ca în sezonul regular, iar echipa noastră ocupă după etapa de astăzi locul care duce la barajul pentru menținerea în Liga a II-a, iar în etapa următoare ”călăreții roșii” se vor deplasa la Călărași pentru meciul cu Dunărea.

La finalul jocului, antrenorul Eugen Beza a fost din nou iritat de maniera de arbitraj, asta după ce șelimbărenii au solicitat cel puțin o lovitură de la 11 metri și alte câteva faze judecate în defavoarea echipei noastre, în opinia tehnicianului șelimbărean.

”Ne-am propus să câștigăm astăzi, aveam mare nevoie de puncte, veneam după trei înfrângeri, partea pozitivă este că am făcut totuși un punct. După aspectul jocului am fost echipa care a avut inițiativă, cei de la Iași au venit să nu piardă. Nu am reușit să concretizăm acțiunle de atac și s-a încheiat 0-0, cu toate că Poli Iași pe două greșeli ar fi putut înscrie contrar cursului jocului. Am muncit, am creat, am dus mingea în zona 3 de foarte multe ori, dar încă odată vă spun am fost echipa care a încercat, am adus mingea în careu, am avut bară, am avut ocazii bune, cred că am avut și un penalty, dar ne-am obișnuit ca la fiecare meci să fim arbitrați foarte exigent”, a declarat Eugen Beza, antrenorul CSC 1599 Șelimbăr.

Arbitru: Sergiu Anton (Bucureşti); Asistenți: Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea); Rezervă: Octavian Ciucanu (Braşov); Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) și Stan Prodan (Alexandria).

CS Comunal Șelimbăr: Gal – Monea, Tud. Telcean, R. Crișan, Arhirii, Rob. Boboc, Yameogo, Ciocâlteu, Curtean, Ad. Cîrstean, Antone
Rezerve: Al. Șerban – Natea, Buzan, Rotar, T. Suciu, Mubele, Yazalde, Hulpușiu
Antrenor: Eugen Beza

Poli Iași: Brînză – Kouadio, Cană, Ungurenașu, Tib. Serediuc (cpt.) – F. Cristea, Cr. Pușcaș, Al. Stan, Plokhotnyuk, Muratovic, S. Camara
Rezerve: Axinte – J. Kamara, Defta, Chiorean, Ad. Ilie, Aftanache, Mărieș, Pelivan, Asăvoaei
Antrenor: Constantin Enache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *