CSC 1599 Șelimbăr are parte și de vești bune! Echipa noastră a trimis în acest weekend doi jucători la lotul național al României. Fundașul Tudor Telcean  va fi prezent sub comanda lui Florin Bratu pentru amicalele cu Finlanda și Maroc, în vreme ce Alexandru Luca va rata această acțiune a lotului național U-18 din pricina unei accidentări suferită în această săptămână la antrenament.

Prestațiile bune din 2022 a lui Tudor Telcean nu au rămas fără ecou, iar selecționerul naționalei U-21, Florin Bratu l-a convocat pe jucătorul împrumutat de CSC 1599 Șelimbăr de la Universitatea Cluj, iar acest lucru nu face nimic altceva decât să confirme campania bună de achiziții efectuată de conducerea clubului șelimbărean în această iarnă.

De partea cealaltă, șelimbăreanul Alexandru Luca (năascut pe 26.04.2004) și-a făcut ușor loc în echipa pregătită de Eugen Beza, prestațiile acestuia din turul campionatului, dar și din perioada de pregătire l-au forțat pe tehnicianul nostru să-i ofere multe minute și în 2022, iar Luca nu a dezamăgit, o confirmare a prestațiilor acestuia reprezentând convocarea la lotul național.

Nu e prima dată când echipa noastră trimite jucători la loturile naționale, un alt fotbalist obișnuit cu prezențele sub ”tricolor” este și Nicolas Antone, jucător împrumutat de la Kids Tâmpa Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *