CSS 1599 Șelimbăr a reușit să obțină primele trei puncte din 2022, învingând Dunărea Călărași cu 5-0, la capătul unui joc bun făcut de ”călăreții roșii”. Ion Cărăruș a stopat seceta ofensivă a ”călăreților roșii” și a înscris primul gol din 2022 pentru ”alb-roșii”, care până la deschiderea scorului mai irosise o lovitură de la 11 metri.

Ion Cărăruș se află la al doilea gol în tricoul echipei noastre, primul fiind marcat în victoria 4-2 cu Universitatea Cluj. ”Mă bucur foarte mult că am marcat primul gol din acest an, însă nu acest lucru este important, importantă este victoria obținută pentru că aveam nevoie mare de puncte”, a declarat Ion Cărăruș.

Tot o performanță importantă au reușit și Lucian Buzan care a obținut o lovitură de la 11 metri și a înscris un gol, Firmin Mubele de asemenea a fost și el faultat în careu și-a trecut numele pe lista marcatorilor și a mai avut câteva șanse de a marcat, iar Yazalde a fost omul care a marcat la a doua prezență pe teren pentru CSC 1599 Șelimbăr, a ratat un penalty și a reușit să pună mereu pericol la poarta lui Costache.

Alexandru Ciocâlteu trei pase de gol

Unul dintre jucătorii care nu a marcat, dar a reușit să se evidențieze a fost Alexandru Ciocâlteu, care chiar dacă a avut un debut mai timid de partidă a reușit să furnizeze nu mai puțin de trei pase de gol, fiind un jucător care a contribuit serios la succesul obținut cu Dunărea Călărași.

”Sunt bucuros că am ajutat echipa, eram într-un moment dificil pentru că nu marcasem de foarte mult timp în meciurile oficiale și aveam nevoie de această victorie”, a declarat Alexandru Ciocâlteu.

Întrebat cum vede finalul de sezon, Alexandru Ciocâlteu s-a declarat optimist în privința ultimelor meciuri din play-out. ”Urmează două meciuri extrem de importante și cu două victorii putem avea un final de sezon așa cum ni-l dorim, liniștit”, a mia punctat Alex Ciocâlteu.

Etapa viitoare CSC 1599 Șelimbăr va juca ”acasă” la Râmnicu Vâlcea cu FK Csiskzereda Miercurea Ciuc, partidă ce va fi transmisă în direct pe pagina noastră de Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *