CSC 1599 Șelimbăr va întâlni sâmbătă, pe stadionul ”Municipal” din Râmnicu Vâlcea meciul din etapa cu numărul trei din play-out,  FK Csikszereda Miercurea Ciuc, într-o partidă care este programată pentru ora 11:00 și va fi transmisă în direct pe pagina noastră de Facebook!

Cu echipa în efectiv aproape complet, asta după ce Daniel Tătar, Bogdan Vișa, Adrian Cîrstean și Tudor Telcean s-au pregătit normal în această săptămână, însă tehnicianul nostru nu va conta pe serviciile lui Radu Crișan, acesta fiind în continuare accidentat!

Înaintea acestei partide antrenorul echipei noastre, Eugen Beza, se declara optimist și speră că echipa lui să învingă FK Csikszereda și să ia o opțiune serioasă în vederea evitării locului care duce la barajul pentru menținerea în eșalonul secund. Vă prezentăm mai jos, declarația oferită de Eugen Beza!

Echipa noastră va juca meciurile de acasă la Râmnicu Vâlcea, iar intrarea va fi liberă. CSC 1599 Șelimbăr mulțumește pentru sprijinul acordat de către SCM Râmnicu Vâlcea și Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *