După un an de zile în care am reprezentat cu succes Șelimbărul la nivel national, a sosit momentul să trecem împreună la următorul nivel. Plecând de la conceptul de comunitate, pe care l-am promovat în cadrul clubului nostru, am decis să dezvoltăm și mai mult relațiile interumane și sa extindem dimensiunea comunității Selimbăr.

Campania ”100 pentru Șelimbăr”, propune  un parteneriat  între clubul comunității Șelimbar și mediul privat, prin care ne dorim să  atragem 100 de parteneri alături de noi, în vederea obținerii de performanțe sportive și de promovare a imaginii comunității noastre la nivel național și internațional.

Fie că vorbim despre echipa de fotbal de seniori care activează în Liga a II-a din România sau de cei peste 170 de juniori legitimați la clubul nostru, ori despre secția de ciclism, tenis de câmp, automobilism și șah, ultimele trei fiind în curs de dezvoltare, CSC 1599 Șelimbăr este un proiect al cărui traiectorie și dezvoltare o putem schimba împreună!

Intenția noastră este aceea de a atrage cât mai mulți parteneri care să se implice în mod activ în dezvoltarea acestui club, iar rezultatele pe care el vom obține împreună să facă din CSC 1599 Șelimbăr mai mult decât un club sportiv, o comunitate unită și orientată spre dezvoltare.

Contactează-ne pe e-mail: office@csc1599selimbar.ro pentru a stabili împreună detaliile parteneriatului!

Vă prezentăm mai jos cele trei variante de promovare propuse de noi pentru proiectul ”100 pentru Șelimbăr”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *