După sosirile lui Simion Bumbar (Gaz Metan Mediaș), Stefan Visic (Someșul Dej) și Mircea Manole (Unirea Dej), CSC 1599 Șelimbăr a mai bifat încă un transfer. Este vorba despre mijlocașul Denis Ursu, jucător care a bifat 12 meciuri în Liga 1 în sezonul 2021-2022, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Fotbalistul născut în 10 ianuarie 2004, a fost trasnferat definitiv de echipa noastră și a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu ”călăreții roșii”, iar pe tricou va purta numărul 11 în stagiunea viitoare.

” Vin la Șelimbăr cu gânduri bune, cu multă încredere că vom termina cât mai sus în clasament, am ales Șelimbăr pentru că sunt condiții foarte bune, am văzut că sunt niște jucători foarte buni și cu multă experiență care pot ajuta juniorii să crească și sper ca împreună să facem un sezon cât mai bun”, a declarat Denis Ursu.

Echipa antrenată de Eugen Beza va demara pregătirile pentru noul sezon în 21 iunie, iar pe data de 4 iulie formația antrenată de Eugen Beza va pleca pentru 10 zile în cantonament în Turcia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *