CSC 1599 Șelimbăr se pregătește deja pentru sezonul următor! Conducerea clubului nostru a început deja să se ocupe de prelungirile contractuale, iar primele două nume care au semnat noi angajamente cu echipa noastră sunt mijlocașul Ion Cărăruș și fundașul lateral, internaționalul din Republica Moldova, Igor Arhirii.

Prestațiile bune din acest sezon ale celor doi fotbaliști i-au determinat pe oficialii clubului nostru să le propună noi contracte și pentru sezonul viitor celor doi jucători, iar în perioada imediat următoare staff-ul administrativ, directorul general, Cornel Stănilă și președintele Remus Șerban vor purta discuții cu mai mulți jucători ale căror înțelegeri cu CSC 1599 Șelimbăr expiră în această vară.

Ion Cărăruș a sosit în vara anului 2021 la CSC 1599 Șelimbăr și a reușit imediat să devină om de bază în echipa lui Eugen Beza.  Născut pe 25 Iunie 1996, Cărăruș a evoluat ultima dată pe Farul Constanța, echipă devenită între timp Unirea Constanța.

”Am decis să rămân la Șelimbăr pentru că oamenii de aici au fost serioși pe tot parcursul sezonului și am considerat că proiectul de aici se potrivește perfect cu ceea ce îmi doresc eu pentru cariera mea”, a declarat Ion Cărăruș.

Cel de-al doilea jucător cu care CSC 1599 Șelimbăr a prelungit înțelegerea care era ”scadentă” în vară este Igor Arhirii, fundașul de bandă a facut meciuri bune în tricoul nostru, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea.

”O să mai fiu aici încă un sezon la Șelimbăr, îmi place aici, mă simt bine și pot să mă afirm. Sunt într-o relație bună cu staff-ul tehnic și cu colegii de echipă, cred că avem de câștigat cu toții. Perioada petrecută aici a fost furmoasă, chiar dacă la început am avut nevoie de câteva zile pentru adaptare, dar ulterior lucrurile au mers bine. Chiar dacă sunt departe de casă și de cei dragi, aici condițiile sunt bune pentru a face ceea ce îmi place. Vreau foarte mult să finalizăm sezonul fără înfrângere și vreau ca în sezonul viitor să obținem cât mai multe victorii”, a declarat Igor Arhirii.

Sâmbătă echipa noastră va juca ultiul meci din actualul sezon contra celor de la Metaloglobus București, partida urmând a fi transmisă pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *