CSC 1599 Șelimbăr a obținut sâmbătă cea mai categorică victorie din actualul sezon de liga a II-a, 6-0 cu Dacia Unirea Brăila, asta după ce la pauză echipa noastră conducea cu 2-0 grație golurilor marcate de Tudor Telcean și Bogdan Vișa ambele goluri fiind plecate din pasa lui Daniel Tătar, revenit pe gazon după accidentarea suferită cu FK Csikszereda. După pauză echipa noastră a mai marcat de patru ori prin Firmin Mubele, Alexandru Ciocâlteu, Ruben Vecerdea și Adrian Cîrstean.

Meci frumos la Râmnicu Vâlcea unde echipa antrenată de Eugen Beza a obținut al patrulea succes consecutiv! După victoriile cu Dunărea Călărași, FK Csikszereda, Poli Timișoara, iar acum ”călăreții roșii” au învins cu 6-0 pe Dacia Unirea Brăila, la capătul unui meci în care șelimbărenii mai puteau înscrie de câteva ori.

Succesul de astăzi a dus CSC 1599 Șelimbăr pe locul 2 în play-out-ul din liga a II-a, la egalitate de puncte cu Metaloglobus, echipă pe care urmează să o întâlnim în ultima rundă din actualul sezon.

Mubele gol cu călcâiul, Vecerdea primul gol în eșalonul secund

Jocul cu Dacia Unirea Brăila a oferit multe momente spectaculoase. Firmin Mubele a înscris un gol spectaculos cu călcâiul din centrarea lui Yazalde. În repriza secundă, Eugen Beza l-a trimis în teren și pe Ruben Vecerdea, un jucător obișnuit deja să evolueze în echipa noastră, dar și un fotbalist care a cunoscut un progres mare din vara acestui sezon până în prezent.

”Primul meu gol în liga a II-a înseamnă foarte mult pentru mine, pentru că la începutul sezonului nu jucasem și am muncit mult ca să pot debuta, asta pentru că uneori nu prindeam nici lotul. Acest gol a confirmat că munca dă roate și îmi doresc să ajut echipa și în sezonul următor”, a declarat Ruben Vecerdea.

Un alt jucător care a sosit la echipa noastră în această iarnă și a reușit să se acomodeze rapid este și Tudor Telcean, acest a reușit să deschidă scorul și să deschidă drumul spre succesul categoric de astăzi.  ”Sunt fericit că am reușit azi să câștigăm meciul într-o manieră clară și că am reușit să îmi ajut echipa marcând primul gol al meciului. Echipa a arătat foarte bine în acest play-out și rezultatele ne confirmă asta. Urmează ultimul meci din campionat și mergem la București pentru o nouă victorie”, a declarat Tudor Telcean.

Bogdan Vișa, după ce a înscris din nou pentru CSC 1599 Șelimbăr: ”A fost o victorie frumoasă”

Unul dintre fotbaliștii care s-a achitat mereu cu brio de sarcini este și ”veteranul” Bogdan Vișa, ajuns la aproape 36 de ani a reușit să marcheze al doilea gol în actuala stagiune, după ce în 2021 a marcat golul victoriei cu FC Buzău!

”A fost o victorie frumoasă pentru noi, chiar dacă știam că Brăila este o echipă tânără, trebuia să fim foarte atenți, fiind o echipă deja retrogradată și cu jucători de perspectivă dacă nu eram atenți puteam să ne facem jocul greu. Mă bucur mult că am marcat, sunt la al doilea gol sezonul acesta după meciul cu Buzău. Îmi place că suntem neînvinși în play-out și așa vrem să rămânem după meciul cu Metaloglobus”, a declarat Bogdan Vișa

Pentru CSC 1599 Șelimbăr urmează meciul din ultima etapă cu Metaloglobus, partidă în care elevii lui Eugen Beza speră să-și mențină invincibilitatea în play-out.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *