CSC 1599 Șelimbăr primește vineri, la Râmnicu Vâlcea vizita nou-promovatei Oțelul Galați, una dintre formațiile titrate din acest sezon de Liga a II-a. Cu număr maxim de puncte după trei etape, jucătorii lui Eugen Beza speră să profite de forma bună în care se află echipa șelimbăreană și să mai adauge încă trei puncte la finele jocului cu formația de pe malul Dunării.

Oțelul Galați este la rândul ei o formație care nu a cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon, cu două victorii și o remiză obținute în aceste trei runde.  Remiză 0-0 cu Poli Iași, victorie 3-1 cu Dinamo București și 3-2 cu Unirea Constanța.

De partea cealaltă echipa noastră are acumulate 9 puncte grație victoriilor 1-0 cu FC Brașov, 4-0 cu Poli Timișoara și ultimul succes 2-1 în deplasare cu Progresul Spartac.

Meciul va avea loc vineri de la ora 16:30, la Râmnicu Vâlcea și va fi televizat pe Digisport și Orange Sport. Intrarea va fi liberă pe stadionul ”Municipal”, iar accesul jurnaliștilor se va face pe baza legitimației de presă.

Vă prezentăm declarațiile oferite de Eugen Beza, Alexandru Ciocâlteu și Robert Boboc, la conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul Galați

1 comments on “Eugen Beza, Alexandru Ciocâlteu și Robert Boboc au prefațat meciul cu Oțelul Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *