CSC 1599 Șelimbăr își continuă debutul fulminant de campionat. După ce a reușit să se impună sâmbătă pe „sinteticul” de la Buftea contra nou-promovatei Progresul Spartac cu scorul de 2-1, grație golurilor semnate de Mircea Manole în repriza secundă.

Chiar dacă la pauză scorul era 1-0, șelimbărenii lui Eugen Beza au ieșit motivați de la cabine și au reușit să obțin toate cele trei puncte în jocul cu Progresul Spartac.

CSC 1599 Șelimbăr are maxim de puncte după 3 etape și se pregătește de următorul meci de pe teren propriu cu Oțelul Galați, formație care a promovat și ea în această vară în eșalonul secund.

Eugen Beza, după victoria de la Buftea: ”La pauză am schimbat strategia și lucrurile s-au întors în favoarea noastră”

Cu maxim de puncte după 3 runde, Eugen Beza nu se imbată cu apă rece și se bucură de fiecare victorie a echipei pe care o pregătește, însă acesta a menționat și care a fost cheia succesului în meciul cu Progresul Spartac.

” A fost un joc deosebit de greu pentru ca s-a jucat în condiții speciale, cu un adversar incomod. Pe care l-am studiat atât la meciul cu Dinamo, cât și cu Unirea Constanța. Am avut probleme în primele 15 minute pentru că cei de la Progresul Spartac ne-au surprins un pic cu schimbarea pozițiilor și la jocul între linii am avut probleme. După pauza de apă am echilibrat jocul, n-am  avut o primă repriză extraordinar de bună, poate nu ne-am adaptat la condițiile jocului foarte bine, teren, căldură. La pauză am schimbat un pic strategia, am ieșit la joc și lucrurile s-au întors în favoarea noastră”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al CSC 1599 Șelimbăr.

Când a venit vorba despre locul ocupat în clasament de echipa lui, Eugen Beza a fost cât se poate de clar în privința faptului că echipa lui se află în ”fotoliul de lider”. ”Ne bucurăm, luăm fiecare meci în parte. Dacă suntem pe primul loc înseamnă că merităm, când o să vină momentul să pierdem probabil la fel o să merităm. Nu ne facem vise, ne bucurăm de fiecare meci în parte și muncim pentru fiecare punct pe care-l avem”, a mai adăugat Eugen Beza.

Mircea Manole la primele goluri în tricoul „călărețiilor roșii”

După ce a absentat în runda precedentă din cauza unei accidentări, Mircea Manole a reușit, prin golurile sale să aducă primul succes „extern” pentru echipa lui Eugen Beza din acest sezon.

” Primele goluri ale mele la noua echipă. A fost un meci pe o căldură infernală cu o echipă bună de Liga a II-a,  foarte ofensivă, pe un sintetic greu. Mă bucur că am avut puterea să întoarcem scorul, am arătat ca o echipă mare, ca un grup unit. Mi-am propus să marchez meciul trecut, dar am făcut entorsă și m-am revanșat acum”, a declarat Mircea Manole, autorul golurilor pentru CSC 1599 Șelimbăr.

Întrebat dacă a fost inspirat în momentul introducerii lui Mircea Manole în teren, Eugen Beza a explicat faptul că jucătorul sosit în această vară de la Unirea Dej merita să intre în teren grație modului în care acesta se pregătește. ”Nu neapărat o schimbare inspirată. Avem jucători de valoare, după cum vedeți fiecare își face datoria, e concurență acerbă și ei înțeleg acest lucru și dau dovadă de mare caracter și de profesionalism când intră în teren. Mă bucur pentru el pentru că  în jocurile de pregătire nu a avut o evoluție conform așteptărilor lui, avea așteptări mult mai mari, am stat de vorbă cu el și cred că acum a prins mult mai mare încredere în calitățile lui”, a mai punctat Eugen Beza.

Mircea Manole a sosit în această vară la CSC Șelimbăr de la Unirea Dej, fiind golgheterul din sezonul trecut „pânterelor roz”.

Cu Oțelul Galați, la Râmnicu Vâlcea, etapa viitoare

Runda următoare va avea loc la Râmnicu Vâlcea pentru CSC 1599 Șelimbăr, iar acolo va poposi fosta campioană a țării noastre, Oțelul Galați, formație antrenată de Dorinel Munteanu, tehnician care a izbutit în această vară promovarea alături de gălățeni.

”Nu vreau să vorbesc foarte mult despre meciul cu Oțelul pentru că mie îmi place ca după fiecare meci să se bucure de moment, avem timp până vineri să pregătim jocul, ne plae analiza, ne place să pregătim, băieții colaborează bine și vom fi pregătiți 100% pentru meciul cu Oțelul Galați”, a concluzionat Eugen Beza.

Meciul cu Oțelul Galați este programat vineri, de la ora 16:30 fiind televizat de posturile TV de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *