CSC 1599 Șelimbăr are începând de astăzi un nou antrenor principal. În vârstă de 46 de ani, Claudiu Niculescu va conduce antrenamentele “alb-roșilor“ din Șelimbăr și va avea primul duel oficial sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, cu CSM Slatina.

”De astăzi începem un nou capitol pentru clubul nostru alături de Claudiu Niculescu, cu care am semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual. Este un parteneriat în urma căruia dorim să intrăm în normalitate și să devenim o echipă puternică de care să fim mândri”, a declarat Cornel Stănilă, directorul general al clubului nostru.

În cariera de jucător Claudiu Niculescu a strâns 461 de partide și 215 goluri, a evoluat pentru echipe precum Universitatea Craiova, Dinamo București, Genoa, Duisburg, Omonia Nicosia, fostul atacant reușind să strângă și 8 selecții la echipa națională a țării noastre.

Claudiu Niculescu este posesor al licenței PRO iar printre echipele pe care le-a antrenat se numără: Universitatea Cluj, FC Bihor Oradea, CSM Reșița, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo București, Al-Tai (Emiratele Arabe Unite), Concordia Chiajna și Poli Iași.

Îi dorim mult succes și cât mai multe victorii pe banca CSC 1599 Șelimbăr, noului nostru antrenor!

1 comments on “Bine ai venit, Claudiu Niculescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *