CSC 1599 Șelimbăr a oficializat cea de-a treia achiziție din această iarnă! După venirile lui Raul Palmeș (Concordia Chiajna) și Nini Popescu (Gloria Bistrița), astăzi a sosit momentul să anunțăm venirea fundașului stânga, Florinel Mitrea, fotbalist care a evoluat până în acest an, în prima ligă, la Universitatea Cluj.

În vârstă de 29 de ani (6 Iunie 1993), Florinel Mitrea a ales echipa noastră în primul rând din dorința de a colabora cu Claudiu Niculescu.

”Am ales Șelimbărul deoarece îmi doresc să lucrez alături de domnul profesor Claudiu NIculescu. Am ales să vin aici pentru că am auzit doar lucruri frumoase despre oamenii din conducere. Îmi doresc să evoluez cât mia bine posibil, să îmi ajut colegii și echipa și să adunăm cât mai multe puncte pentru că avem nevoie”, au fost primele cuvinte oferite de Florinel Mitrea în calitate de ”călăreț roșu”.

Florinel Mitrea a mai evoluat la Universitatea Cluj, Chindia Târgoviște, Turris Turnu Măgurele și Voința Săelele. În momentul de față, noul jucător al echipei noastre este cotat la 100.000 de euro de site-urile de specialitate. Îi urăm bun venit lui Florinel Mitrea și sperăm ca anul 2023 să fie unul favorabil, atât pentru jucător, cât și pentru echipa antrenată de Claudiu Niculescu.

Reamintim faptul că șelimbărenii vor efectua luni, 9 Ianuarie, primul antrenament oficial din 2023. Pe lângă cei tre jucători transferați, staff-ul tehnic al formației noastre s-a mărit în această iarnă prin sosirea preparatorului fizic Andrei Antoce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *