CSC 1599 Șelimbăr a bifat prima achiziție din 2022! Echipa pregătită de Eugen Beza a semnat până în 30 iunie 2023 cu mijlocașul Lucian Buzan, fotbalist care a evoluat ultima dată la FC Hermannstadt.

”E o nouă provcare, mă bucur că am semnat cu Șelimbăr, îl știu pe mister, îi știu pe mulți dintre jucătorii de aici. E o provocare, vreau să fac acest lucru să joc din ce în ce mai bine aici, să dovedesc că sunt un jucător de valoare. Am ales Șelimbărul pentru că e un proiect serios, au avut un parcurs bun în prima parte a sezonului, poate că multă lume nu se aștepta la acest parcurs. Știu că mister vrea să progreseze mereu și acesta a fost un lucru important”, a declarat Lucian Buzan.

Lucian Buzan nu a uitat nici de suporterii noștri cărora le-a transmis un mesaj imediat după ce a semnat actele cu ”alb-roșii” din Șelimbăr.  ”Îi așteptăm pe suporteri să fie în număr cât mai mare alături de noi și să ne susțină, pentru că și suporterii și fanii au un rol important pentru noi”, a mai spus Lucain Buzan.

Născut pe 9 Martie 1999, Lucian Buzan a mai evoluat până acum la Dunărea Călărași, Universitatea Craiova, CS Universitatea Craiova, ACS Poli Timișoara, FC Hermannstadt, iar pentru cel puțin un sezon și jumătate va fi ”călăreț roșu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *