CSC 1599 Șelimbăr l-a transferat în această pauză de iarnă pe portarul Florin Alexandru Șerban de la CS Mioveni, un goalkeeper născut pe data de 10 Mai 2001, eligibil astfel pentru regula impusă de Federația Română de Fotbal privind prezența unui fotbalist născut după 1 Ianuarie 2001 pe teren.

”Mă bucur pentru modul în care am fost primit de toată lumea, de la staff, cei din conducerea clubului până la jucători, sunt niște băieți care m-au integrat repede în grup. Del a CSC 1599 Șelimbăr îmi propun în primul rând să mă antrenez la cel mai înalt nivel, iar mai apoi ușor, ușor sper ca mister să aibă încredere în mine și să îmi pot aduce aportul la îndeplinirea obiectivelor echipei. Am ales CSC 1599 Șelimbăr deoarece am auzit numai cuvinte frumoase la adresa clubului alături de care-mi doresc să fac performanță. Într-adevăr este o echipă nou promovată, însă cu proiecte îndrăznețe”, au fost primele cuvinte oferite oficial de Florin Șerban, după semnarea contractului cu echipa noastră.

Florin Șerban va îmbrăca tricoul cu numărul 1 la CSC 1599 Șelimbăr, iar de-a lungul anilor a mai evoluat pentru CS Mioveni, Unirea Bascov, Vedița Colonești, ACSO Filiași. În acest moment pentru postul de portar CSC 1599 Șelimbăr se va baza pe Rareș Gal, Cosmin Vâtcă și Florin Șerban pentru postul de portar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *