CSC 1599 Șelimbăr se deplasează în această etapă la Miercurea Ciuc pentru partida cu FK Csikszereda, într-o partidă care se va disputa luni, 28 Noiembrie, de la ora 20:00, întâlnire care va fi transmisă în direct pe posturile TV de specialitate.

Sâmbătă la conferința de presă dinaintea meciului cu FK Csikszereda au participat Claudiu Niculescu și atacantul Jordan Youri Gele, ambii fiind încrezători înaintea jocului cu gruparea din Miercurea Ciuc.

Pentru Claudiu Niculescu pauza competițională cauzată de jocurile de pregătire a loturilor naționale, s-a dovedit a fi de bun augur pentru a reuși să-și cunoască echipa mai bine și să implenteze câteva dintre ideile sale la CSC 1599 Șelimbăr, iar asta îl face pe tehnicianul nostru să fie optimist înaintea jocului de luni seara.

Până acum cele două formații s-au întâlnit în două partide oficiale, ambele găzduite de CSC 1599 Șelimbăr. Prima dată, la Avrig, CSC 1599 Șelimbăr – FC Csikszereda 0-3, iar în play-out, la Râmnicu Vâlcea, CSC 1599 Șelimbăr – FK Csikszereda 3-2.

Vă prezentăm declarațiile oferite de Jordan Youri Gele și Claudiu Niculescu, înaintea partidei cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *