CSC 1599 Șelimbăr a bifat sâmbătă a patra victorie din tot atâtea posibile în meciurile amicale. După  2-0 cu SCM Râmnicu Vâlcea, 2-1 cu Metalurgistul Cugir, 4-0 cu CSC Dumbrăvița, sâmbătă la Blaj, șelimbărenii s-au impus cu 5-2 în fața echipei Unirea Alba ulia. 

Tehnicianul echipei noastre s-a declarat mulțumit de echipa pe care o pregătește, însă golurile încasate sâmbătă l-au iritat puțin pe Claudiu Niculescu.

 ”A fost o săptămână destul de bună, săptămână la finalul căreia pot spune că ne-am atins obiectivele. Sunt destul de mulțumit de cum au arătat băieții în aceste meciuri amicale au încercat, pe cât a fost posibil în această perioadă, să pună în practică ceea ce am exersat la antrenamente. Bineînțeles că au fost și aspecte care nu m-au mulțumit, dar care se pot regla, mai avem două săptămâni, mai avem de muncit, dar per total a fost o perioadă bună până în acest moment. M-au nemulțumit cele două goluri încasate cu Unirea Alba Iulia, dar sper că vom regla aceste aspecte până la primul meci”, a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul principal al echipei noastre.

 

Pentru echipa noastră urmează încă o săptămână de pregătire, în care Claudiu Niculescu va pune din nou accentul pe pregătirea fizică, iar sâmbătă CSC 1599 Șelimbăr va întâlni CSM Slatina în ultimul meci amical înaintea reluării campionatului din Liga a II-a.

”Urmează încă o săptămână în care vom lucra intens atât fizic, cât și tactic, o săptămână pe care o vom încheia cu un meci amical cu CSM Slatina și sper să fim cu toții pregătiți 100% la ora primului meci din campionat și să nu avem probleme de sănătate. Băieții au dat dovadă de abnegație și de sacrificiu, au fost înțelegători că s-au pregătit doar pe suprafețe sintetice de joc și țin să le mulțumesc pentru asta. Modul în care s-au pregătit îmi dă încredere că ușor, ușor formăm acel grup unit de care avem nevoie pentru a face performanță împreună”, a mai punctat tehnicianul ”călăreților roșii”.

Singurul aspect care l-a încurcat pe Claudiu Niculescu a fost vremea capricioasă, condiții meteo în care majoritatea echipelor care au efectuat pregătirea în țară au fost nevoite să apeleze la suprafețele de joc artificiale. ”Vremea ne-a dat puțin planurile peste cap, ne-am antrenat doar pe teren sintetic, dar nu suntem singurii care suferim la acest capitol, toate echipele care s-au pregătit în țară”, a concluzionat Claudiu Niculescu.

CSC 1599 Șelimbăr va evolua în deplasare în primul meci oficial din 2023, cu Poli Iași, iar ulterior va întâlni Dinamo București, într-un meci care va avea loc pe stadionul ”Municipal” din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *