CSC 1599 Șelimbăr pierde ultimul meci din play-out împotriva celor de la FK Csikszereda 

Partida a avut loc sâmbăta, 06 Mai, pe Stadionul Municipal Râmnicu Vâlcea. Scorul final a fost de 1-3 . Marcatorii de la Csikszereda fiind Jelena (’32), Gal-Andreszly (’40), Apro (’89), pe când pentru echipa noastră a marcat doar Ionuț Năstasie (’45+2) din penalty.

Dezamăgire după meciul de astăzi, terminăm pe locul 2 în clasament.

Da dezamăgit, pentru că mi-aș fi dorit să terminăm pe locul 1 acest play-out, am avut toate șansele. Am ajuns până la ultimul meci, unde am depins doar de noi, dar din păcate nu am reușit, am făcut niște greșeli foarte mari, iar adversarul ne-a taxat. Sunt supărat pentru că nu toți jucătorii au fost concentrați la meci, dar până la urmă au dus greul până acum, au muncit foarte mult. Sunt și meciuri de acest gen. Clar este că trebuie să facem o analiză foarte serioasă a tot ceea ce s-a întâmplat în acest campionat și să ne pregătim pentru sezonul viitor, unde obiectivul va fi play-off-ul.

Vă gândiți la mai multe schimbări în lot?

NU! Asta o luăm în funcție de analiză, dar nu vor fi multe schimbări în lot. Sunt puțin dezamăgit, e normal să fie așa. A fost un meci unde noi am fost cu ocaziile, iar Csikszereda, echipa care a marcat. Trebuie să mergem mai departe, nu avem ce să facem, suntem supărați, dar trebuie să ne revenim. Urmează încă o săptămână de antrenamente, nu vor pleca direct în vacanță și urmează, eu, împreună cu conducerea clubului să facem o analiză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *