CSC 1599 Șelimbăr a învins cu 1-0 pe FC Brașov în runda inaugurală din sezonul 2022-2023 din Liga a II-a! Golul înscris de Lucian Buzan din pasa lui Jordan Gele au făcut ca toate punctele puse în jocul de la Râmnicu Vâlcea să intre în ”vistieria” grupării pregătită de Eugen Beza.

Partida de la Râmnicu Vâlcea a început cu ocazia lui Jordan Gele cel care nu a reușit să fructifice centrarea sosită de pe partea dreaptă. Până la pauză au mai fost câteva oportunități de a marca la ambele porți, însă fie imprecizia jucătorilor din ofensivă sau intervenția excelentă a lui Arhirii la șutul lui Burlacu au făcut ca tabela să rămână nemodificată în primele 45 de minute.

După pauză echipa noastră a fost mai curajoasă și în minutul 49 insistența lui Jordan Gele în partea dreaptă a fost răsplătită, acesta a recuperat balonul, a centrat în careu, de unde Lucian Buzan a reluat plasat la colțul lung în stil de mare jucător.

După ce au deschis scorul, ”călăreții roșii” au făcut un pas înapoi fapt ce a permis oaspeților să își creeze câteva ocazii, cea mai mare fiind bara transversală de pe final când goalkeeper-ul Mitrovic era bătut.

S-a încheiat cu victoria ”alb-roșilor” din Șelimbăr care debutează cu dreptul în noua ediție de campionat. Etapa viitoare se va desfășura tot la Râmnicu Vâlcea, unde CSC 1599 Șelimbăr va primi vizita celor de la Politehnica Timișoara.

Lucian Buzan gol de 3 puncte, Jordan Gele assist la primul meci

Unicul gol al partidei de astăzi a fost marcat de Lucian Buzan, după insistența lui Jordan Gele în partea dreaptă, însă ceea ce este de reținut, este debutul lui Jordan Gele în tricoul ”călăreților roșii” și setea lui Lucian Buzan de a demonstra că-și merită locul în primii 11 la meciul cu FC Brașov Steagul Renaște.

Un alt aspect important este legat de debutul lui Aleksander Mitrovic, Alexandru Dandea, Mircea Manole, Jordan Gele, Octavian Ursu și Robert Riza, fotbaliști care au sosit în această vară la CSC 1599 Șelimbăr și care au demonstrat că s-au acomodat rapid alături de nucleul rămas în această vară.

CSC 1599 Șelimbăr: Mitrovic – Monea, Dandea (cpt.), Natea, Arhirii – R. Boboc, Al. Luca – M. Manole (Oct. Ursu 80′), Ciocâlteu (Riza 82′), Buzan (Curtean 74′) – Gele (Cîrstean 82′)
Rezerve neutilizate: Silveanu – Vișa, Hulpușiu, R. Crișan, Visic
Antrenor: Eugen Beza

FC Brașov: Micu – M. Burlacu (Chică-Roșă 58′), Fustar, Marc (Negrean 90′), Dumbravă (cpt.) – Sorsa, R. Lazăr, Rz. Iorga (Tud. Oltean 84′) – Lambrinoc (Spătaru 58′), Angelov, Saim Tudor (Vas. Constantin 84′)
Rezerve neutilizate: Mikulic – Leonte, Lascu, Martinov
Antrenor: Dan Alexa

Stadion: 1 Mai (Municipal) (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea). Arbitru: Sorin Vadana (Cluj-Napoca). Asistenți: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) și Ioan Daniel Humita (Armeniş – Caraş Severin). Rezervă: Marius Nechita Chioran (Floreşti – Cluj). Observator arbitri: Gheorghe Moise (Bucureşti). Delegat joc: Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *