Echipa antrenată de Eugen Beza se află în aceste zile într-un stagiu de pregătire centralizată în Turcia! CSC 1599 Șelimbăr a disputat primul meci de pregătire contra celor de la FC SKA Khabarovsk (Locul 5, Liga 2 din Rusia).

Într-un prim joc amical disputat în condiții meteo extreme cu o ploaie torențială și un vânt intens, jucătorii noștri au încercat să presteze un fotbal bun, iar unicul gol al partidei a fost înscris cu ajutorul vântului care a purtat balonul înșelător până în plasa porții lui Rareș Gal.

Partida cu FC SKA Khabarovsk s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea rușilor, însă antrenorul nostru s-a declarat mulțumit de angajamentul băieților și de atitudinea avută de aceștia pe parcursul celor 90 de minute!

Eugen Beza a început meciul cu: Rareș Gal – Alexandru Vodă, Ciprian Natea, Radu Crișan, Daniel Tătar – Nicolas Antone, Alexandru Luca, Robert Boboc, Lucian Buzan, Bogdan Rotar și Adrian Cîrstean.

În repriza secundă au mai jucat: Cosmin Vâtcă, George Monea, Ion Cărăruș, Alexandru Curtean, Toni Suciu, Alexandru Ciocâlteu, Ruben Vecerdea și Alexandru Costiniuc.

Meciul următor va avea loc vineri, 4 Februarie cu cei de la FK Kamaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *