CSC 1599 Șelimbăr va disputa sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, ultima partidă oficială din acest an! ”Călăreții roșii” vor primi vizita nou-promovatei CSC Dumbrăvița, o grupare care s-a dovedit a fi capabilă să furnizeze multe rezultate surprinzătoare în acest an. 

Echipa noastră vine după o victorie fantastică la Miercurea Ciuc, însă antrenorul principal al echipei șelimbărene, Claudiu Niculescu, a ținut să-și mențină jucătorii concentrați, asta pentru a nu efectua vreun pas greșit în jocul cu echipa din județul Timiș.

”Întâlnim o echipă care a produs multe surprize, să nu facme o greșeală să considerăm meciul câștigat fără muncă. Întâlnim o echipă foarte arțăgoasă și periculoasă în aclași timp, sper că băieții au înțeles mesajul meu din această săptămână. Nu se obține nimic fără multă muncă, determinare și o atitudine pozitivă”, a declarat Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu a explicat inclusiv faptul că victoria cu FK Csikszereda, nu ar mai avea o mare valoare fără una în jocul de mâine.

”Aștept de la băieții mei să dea totul mâine pe teren și să câștigăm punctele puse în joc. O victorie ne aduce multă liniște și am putea pregăti, așa cum îmi doresc eu, ceea ce vreau pentru anul viitor. Moralul este ridicat, este normal să fie așa, dar cum am spus și după meciul cu Csikszereda, acea victorie nu are absolut nici o valoare dacă nu este dublată de un succes mâine”, a mai punctat Claudiu Niculescu.

Meciul de mâine va începe la ora 11:00, va fi transmis pe pagina noastră de Facebook/Youtube.  Reamintim că accesul pe stadion se face pe bază de bilet cu valoare 0 lei (intrare liberă)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *