Echipa noastră continuă campania de achiziții și după venirile lui Simion Bumbar (Gaz Metan Mediaș) și Stefan Visic (Someșul Dej), un alt jucător se alătură ”călăreților roșii”, este vorba despre mijlocașul lateral, Mircea Manole!

Născut pe 2 Noiembrie 1998, Mircea Manole a strâns 19 meciuri în sezonul recent încheiat la Unirea Dej, timp în care a reușit să marcheze de șapte ori, fiind astfel golgheterul echipei. În tot acest timp Mircea Manole a furnizat două pase de gol în cele 1348 de minute jucate pentru echipa de pe ”malul Someșului”!

”Bine v-am găsit! Abia așteptam să semnez aici pentru că am auzit că e un grup fain,  că echipa este bună, că se doresc lucruri importante aici și îmi doresc să mă bat cât mai sus. Cum mi-au spus mulți oameni de fotbal, este o rampă de lansare pentru mine. Am venit aici pentru condițiile foarte bune. Conisder că mă mulez pe stilul de joc al antrenorului, îmi place stilul lui de joc ”, a declarat Mircea Manole.

Noul jucător al echipei noastre va purta numărul 98, iar contractul acestuia este valabil până în 2025. Mircea Manole știe și ceea ce își dorește pentru sezonul viitor alături de noua lui echipă: ”Îmi doresc să prindem play-off-ul, să terminăm cât mai sus,să progresez eu alături de echipă și să ne fie cât mai bine împreună”, a mai adăguat Mircea Manole.

Mircea Manole este cotat la 150.000 euro de transfermarkt.com, iar până în acest moment, jucătorul originar din Constanta, a mai evoluat pentru Unirea Dej, Aerostar Bacău, Luceafărul Oradea, Rapid București, Viitorul Constanța și CS Afumați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *