CSC 1599 Șelimbăr primește sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea vizita echipei care se află pe primul loc în Liga a II-a, după cinci etape, Unirea Dej! Practic este un meci împotriva formației care  a condus Liga a II-a timp de trei etape (2,3 și 4), contra celei care a preluat ștafeta de lider în runda cu numărul cinci, Unirea Dej.

”Călăreții roșii” sunt motivați să obțină un nou succes, asta după ce în actualul sezon, pe ”Municipalul” din Râmnicu Vâlcea au reușit să obțină două victorii și o remiză, singura înfrângere din acest sezon fiind cauzată de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în runda precedentă.

Fără probleme de lot și cu Alexandru Raicea sosit în această săptămână la echipă, tehnicianul Eugen Beza crede că elevii lui se pot capacita și pot face un meci bun contra Unirii Dej, partidă la finalul căruia ”alb-roșii” din Șelimbăr să se bucure de un nou succes.

Meciul de sâmbătă poate fi urmărit live pe pagina noastră de YouTube, iar la stadionul din Râmnicu Vâlcea accesul spectatorilor este gratuit.

La conferința de presă premergătoare jocului cu Unirea Dej au participat antrenorul principal Eugen Beza, Daniel Tătar și Aleksander Mitrovic, iar declarațiile acestora le puteți urmări mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *