CSC 1599 Șelimbăr a bifat cel de-al doilea transfer din această vară! Atacantul Stefan Visic a semnat un contract valabil până în vara anului 2025 cu ”călăreții roșii”!

Jucătorul sârb are 24 de ani (născut pe 20 Noiembrie 1997) și a sosit la echipa noastră de la Someșul Dej, grupare pentru care a înscris de 20 de ori în 18 partide jucate, având un total de 30  de goluri în 26 de partide de la sosirea sa în România, iar aceste cifre i-au determinat pe conducătorii clubului nostru să-l achiziționeze definitiv.

”Am venit la CSC 1599 Șelimbăr cu inima deschisă, cu toate forțele cu tot dragul, fiind 100% convins că din toate ofertele avute am luat cea mai bună decizie. Am venit pregătit pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele și pentru a deveni golgheterul ligii a doua, așa cum am făcut în Liga a III-a”, a declarat Stefan Visic.

Întrebat ce l-a determinat să aleagă CSC 1599 Șelimbăr, Stefan Visic a spus că modul în care clubul nostru se organizează a contat foarte mult în alegerea ”alb-roșilor” din Șelimbăr.

”Am încredere 100% în agentul meu (n.r. Horia Crișan), iar când mi-a spus condițiile de aici, grupul de jucători, staff-ul tehnic și administrativ, în secunda 2 am decis să vin aici. Sunt convins că această echipă mă va ajuta să fac pasul spre Liga 1”, a mai punctat Visic.

Stefan Visic va purta numărul 14 pe tricou. Atacantul măsoară 1,84 metri și este cotat la 25.000 euro de site-urile de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *