CSC 1599 Șelimbăr a mai efectuat încă un transfer! Lipsită de aportul lui Daniel Tătar (accidentat), echipa noastră s-a orientat rapid spre un alt fundaș stânga, iar alegerea staff-ului tehnic a fost Robert Riza, fotbalist sosit de la Chindia Târgoviște.

Născut pe 9 Iunie 1999, Robert Riza măsoară 1,83 metri și este un fundaș stânga cu experiență, acesta având prezențe pe prima scenă fotbalistică a țării, unde a reușit să marcheze un gol, dar și multe meciuri la nivelul eșalonului secund.

”În primul rând, mă bucur foarte mult că am ajuns la Șelimbăr! Am ales să vin aici pentru că este o echipă cu un proiect foarte frumos și ambițios și cu oameni de calitate, o echipă care își propune multe încă din acest sezon și consider că pot ajuta la obținerea rezultatelor dorite prin prestațiile mele. Am apreciat seriozitatea și calitatea oamenilor care fac acest proiect să fie unul atât de frumos și faptul cî m-au ales și mi-au acordat încrederea de care aveam nevoie! Îmi doresc din suflet să fim învingători mereu și să-i facem mândrii pe toti oamenii care cred în noi”, a declarat Robert Riza.

Robert Riza a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, Metaloglobus București, Astra Giurgiu și Chindia Târgoviște. Noul ”călăreț roșu” va avea numărul 19 pe tricou, iar debutul acestuia s-a produs la meciul de sâmbătă cu FC Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *