CSC 1599 Șelimbăr a obținut 3 puncte prețioase în meciul de sâmbătă, iar un rol important l-au jucat și atacanții Firmin Mubele și Yazalde Gomes, jucători sosiți în această iarnă la Șelimbăr!

Golurile marcate la jocul de sâmbătă au reprezentat a doua reușită succesivă pentru Yazalde Gomes și Firmin Mubele, asta după ce, atacanții lui Eugen Beza au înscris și la Călărași!

„Mă bucur mult că am marcat al doilea gol, dar mai mult decât golul mă bucură victoria obținută și faptul că ocupăm un loc mai bun în clasament”, a declarat Firmin Ndombe Mubele.

Aflat sub comanda lui Eugen Beza și la AFC Hermannstadt, Yazalde Gomes a reușit să se acomodeze rapid la CSC Șelimbăr,  iar golurile marcate în ultimele două runde nu au făcut nimic altceva decât să confirme inspirația conducătorilor noștri de a-l transfera.

„Sunt foarte bucuros pentru această victorie mare. Nu am început foarte bine meciul, dar e foarte important faptul că am câștigat”, a punctat Yazalde!

„Călăreții roșii” vor juca etapa viitoare în deplasare cu Politehnica Timișoara, într-o partidă care este extrem de importantă în economia finalului de sezon!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *